vineri, 1 ianuarie 2010

Avatar - The Game (Full)



Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.

Download
Link1:Partea1
Partea2
Partea 3
Partea 4
Link2:Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4

Crysis



Crysis se remarcă, fiind cel mai anticipat joc de tip shoot’ em-up din acest an. Acţiunea se petrece într-un viitor fictiv, când o rasă extraterestră vrea să preia controlul asupra Pământului. Agentul Delta Force Jack Dunn trebuie să poarte un război cu extratereştrii, dotat cu o serie de arme fantastice, printre care se remarcă Nano Muscle Suit. Inteligenţa artificială din Crysis oferă una dintre cele mai realiste experienţe de până acum.

Download : Link1
Link 2 : Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4
Partea 5
Partea 6
Partea 7
Partea 8

The Saboteur



Pandemic Studios te invita sa experimentezi cel mai tare joc de actiune/aventura cu o lume complet deschisa, The Saboteur. Lupta-te, catara-te si intrece-te intr-o versiune stilizata intr-un mod unic a unei Frante ocupate de nazisti si vaneaza-ti dusmanii declarati, care ti-au luat totul. Intra in lumea secreta si murdara a unui sabotor din Parisul anilor 1940, unde femeile sunt sexy, misiunile sunt epice, iar razbunarea este satisfacatoare. Intra in rolul lui Sean Devlin, un mecanic de curse de strada irlandez, in cautarea izbavirii, in primul joc de actiune intr-o lume deschisa, ce se desfasoara intr-o Europa ocupata de nazisti. Acum este timpul razbunarii – cu ajutorul Rezistentei Franceze, Serviciului Secret Britanic, unui arsenal de armament si cu scoala vietii si forta ta, trebuie sa te razbuni pe cei care intentioneaza sa-ti distruga viata.

Download : Link1
Link2:Partea1
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a

Need For Speed Undercover



In mare parte, reactia jucatorilor la ultimele jocuri ale seriei “Need For Speed” a fost asemanatoare: “De ce nu seamana mai mult cu NFS Most Wanted?” sau “De ce sunt atatea filmulete plictisitoare si urmariri cu politia exagerate?”. Se pare ca cei de la EA au ascultat de aceste pareri, pentru ca, de bine, de rau, “NFS Undercover” aduce mai mult cu “Most Wanted”.

Download : Link1 Link2

Prototype


“[Prototype]” este un joc care se invarte in jurul aventurii lui Alex Mercer, un individ care isi poate schimba forma in urma unei mutatii genetice. Acesta se trezeste pe o masa de autopsie fara sa-si aminteasca nimic din trecutul sau. Evadeaza din cladirea mortuara si porneste pe lunga cale de a afla ce s-a intamplat cu el. Cutreiera strazile New York-ului in cautarea raspunsurilor, insa munca sa e impiedicata de raspandirea unui virus prin oras. Cetatenii afectati au inceput sa sufere mutatii, asa ca a fost necesara interventia armatei. In plus, mai sunt trimisi si membrii Proiectului Blackwatch, o ramura de elita a armatei specializata in contaminari biologice. Alex trebuie sa se lupte si cu cei infectati si cu trupele desfasurate pentru mentinerea ordinii, in cautarea informatiilor care l-ar putea ajuta sa puna cap la cap trecutul sau.

Download : Link1 Link2

Transformers II - Revenge Of The Fallen





Batalia pentru Pamant tocmai s-a incheiat, insa batalia pentru Univers abia a inceput. Dupa reintoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor si este hotarat sa se intoarca pe Terra cu forte crescute.

Autobotii, convinsi ca pacea este posibila,. afla ca ramasitele lui Megatron au fost furate de la Armata SUA si ca Decepticonii incearca sa-l readuca la viata. Cu Megatron la fel de puternic ca la inceput si ajutat de Starscream si noi membri ai grupului Decepticonilor, Autobotii pot avea mari batai de cap in incercarea de a proteja libertatea.
Download:Link1 Link2

Transformers - The Game




Dacă aţi dorit vreodată să fiti unul(a) dintre Tansformers, acesta este trebuie sa il aveti! Bătălii asuma rolul de a fi Autobot sau Decepticon şi lupta epică nici pentru protecţie sau distrugerea de pe pamant.

Trebuie sa il incerce fiecare fan de transformatoare ca grafică excelentă şi robot strălucit-animaţii livra atmosfera de dreptul de succes la PC!!!
Download:Link1

Link2
Link3